Мария се забавлява с Митко и Никол Андонови на ЧРД на Марая (Вижте ги заедно)

Гласувайте за статията

Първият мъж на Мария и жена му Никол бяха сред гостите на рождения ден на Марая.

В края на миналата седмица дъщерята на Мария навърши 9 години. Както винаги досега, певицата превърна празника на детето си в незабравим спомен. А част от него бе и таткото на рожденичката Димитър Андонов заедно със съпругата си Никол. С тях бе и синът им, който е най-доброто приятелче на Марая.

Бившите съпрузи Мария и Димитър успяха да запазят приятелски отношения помежду си. Разбира се, това е компромис най-вече в името на дъщеря им. Но по всичко личи, че компанията им никак не им е неприятна. Дори напротив – често си устройват и екскурзии в малко странен състав – Андонов с двете си бивши жени и двете си деца.

Затова и присъствието на таткото на Марая на рождения й ден не изненада никого. Той се отчете с подобаващ подарък. А, като истински кавалер, Димитър бе подготвим и малка изненада за майката на дъщеря си – вечна червена роза. Андонов, съпругата му и двете му деца позираха усмихнати и заредени с настроение за купон.

Мария също не пропусна да се щракне с наследницата си в сърцето на бизнесмена. Очевидно е, че между тях няма никаква вражда и като големи хора приемат промените, които могат да се случат в живота на всеки. Певицата се радва, че Андонов успя отново да намери любовта, след като тяхната се изчерпа. А сега се радват на хармонични отношения, които са най-доброто за децата им.

Мария, Митко и Никол на рождения ден на Марая

Никол Андонова отново привлече погледите върху себе си с безупречна визия. Сега тя се подвизава в русата гама. И двете с Мария заложиха на класическото черно за празника на Марая и цяла нощ не спряха да се усмихват в компанията си. Е, Митко е истински щастливец!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар