Мария се глези с ваканция във Франция за Великден (Снимки)

Гласувайте за статията

Мария духна на френската Ривиера, глези се с ваканция в Сен Тропе

Фолк певицата Мария няма нужда от милионите на мъжа си, за да си живее като кралица. Изпълнителката се е заобиколила от влиятелни и състоятелни приятелки, които винаги са готови да й подадат ръка. Докато мнозина се забавляват да шушукат, че фолк дивата е закъсала с парите, тя демонстрира точно обратното. И показа, че няма нужда от парите на мъжа си, за да си живее добре.

Великден, Мария посрещна в Южна Франция. Заедно с приятелки, тя замина за Сен Тропе, където отбеляза празника. Компания й правеше и дъщеря й Марая, а певицата с охота сподели снимки от ваканцията си там.

Очевидно звездата е решила да сложи край на слуховете, че има финансови проблеми. Клюкарите от хайлайф средите буквално я погребаха, че е останала без пукната пара след развода. Дори тръгна слух, че съпругът й се е постарал да я съсипе, в знак на отмъщение, че го е излагала досега.

Самата Мария обаче нищо не каза, но за сметка на това демонстрира стандарт, на който мнозина могат да завидят.

Изпълнителката показа, че не само не е на дъното, но се чувства и страхотно. И си живее повече от добре след развода.

Луксозната вила, очевидно собственост на нейни приятелки, се превърна в убежище на Мария и й помогна да сложи край на слуховете след развода. Мнозина обаче шушукат, че певицата вероятно си е намерила нов приятел, който е готов да плаща за всяка нейна прищявка. Последно се шушукаше, че е забила милионер от Пловдив, но на клюката бързо бе сложен край.

Сега изпълнителката се наслаждава на лукса и комфорта с приятелки и дъщеря си. В последното си интервю Мария заяви, че след 10 месеца раздяла, решила да приключи брака си.

Мария с лукс ваканция в Сен Тропе

Мария с лукс ваканция в Сен Тропе

„Питах се защо да остана с един мъж, ако ние почти не се виждаме. И се разделихме“, казва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар