Мария се гаври с Гущеров: Като пийнеше ми купуваше каквото поискам (Потрес видео как го излага)

Мария се гаври с Гущеров: Като пийнеше ми купуваше каквото поискам (Потрес видео как го излага)
5 (100%) 1 vote

Мария се прави на голяма работа, вижте как се гаври с бившия си Гущеров, че му харчела паричките за тоалети

Мария изпадна в невиждано откровение пред Цуни и Ваня Щерева. Само, че подигравателния й тон втрещи съквартирантите.

Фолк дивата сподели някои подробности от охолния си живот с милионерския наследник Християн. Нейната схема била Милано, Рим, Париж. Следвала обиколка по най-скъпарските бутици. От където певицата си купувала марковите тоалети. Тя за миг не се замисли  как го излага с думите си.

Мария разказва как вторият й съпруг обичал да ходи по петите й и да обикаля с нея лъскавите магазини. Докато тя пробвала дрехите той си пийвал шампанско. Щом го видели, че влиза с нея в бутика веднага му сервирали питието и пепелника. А фолкаджийката преглеждала  тоалетите, които току-що били слезли от модния подиум, топли, топли.

Певицата се гаври с бившия си, че когато си пийнел ставал много щедър и развързвал кесията си. А после и двамата били безкрайно щастливи. Тя с новите рокли, а той с настроение под въздействието на алкохола.

Мария се фука как всяка година на Гущеров младши за Коледа му пращали картички от световноизвестната марка Шанел. Като го поздравявали, че е техен редовен клиент. По-скоро заради многото поръчки на съпругата си. Които били доставяни в къщи.

За да усетите подигравките, с които Мария щедро черпи втория си съпруг вижте кошмарното видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мария се гаври с Гущеров: Като пийнеше ми купуваше каквото поискам (Потрес видео как го излага)”

 1. Тита

  сеп. 29. 2017

  пияна проститутка

  Reply to this comment
 2. АЗ

  окт. 08. 2017

  „Това е най-големият кеф.“ Кое? Да трябва да напиваш един и без това дебел мъж, за да си харчи парите за парцали по хиляди долари/евро които днес са на мода, а утре си ги тъпчеш в гардероба? И накрая все пак те изхвърли от дома и живота си заедно с тях… Не, мила. Най-големият кеф е да си щастливо омъжена 50 г. с човек който то цени истински и не се налага да го наливаш с алкохол за парцали.

  Като цяло харесвам Мария, обаче това изказване е глупаво.

  Reply to this comment

Добавете коментар