Мария се взе за Риана: Пижамата ми е модерна, вие не разбирате! (Вижте как си повярва)

Гласувайте за статията

Мария влезе в задочен спор с хейтърите си.

Мария не веднъж е критикувана за стила й. Но сякаш най-коментирана от гардероба й стана нейната шарена „градска пижама“. Тя се появи с нея първо на фотосесия. След това я разкара на куп участия в страната, та дори и в Лондон. Разбира се, това облекло не се прие особено добре от феновете й. Те са свикнали да я виждат със съвсем други дрехи.

И в интернет плъзнаха куп подигравки по адрес на Мария и нейния стил. Оказа се, че одеждата, приличаща повече на домашен халат, е последен писък на модата и е част от актуална колекция на световноизвестна марка. Дотук добре, но значи ли това, че певицата трябва на сляпо да се доверява на тенденциите, без да се съобразява с визията си и мнението на феновете.

Сякаш напук на всички коментиращи, изпълнителката подноси пижамата стабилно. И това отприщи нова вълна от подигравателни коментари. Докато едни нахъсват Мария да продължава да бъде себе си и различна и да не се влияе от критиките, други направо я попиляха. Така се сформира задочен спор, в който и самата звезда не пропусна да се включи.

Тя публикува две снимки от профилите в Инстаграм на певиците Каси и Риана. На тях те са облечени в подобен модел дреха, която видимо е хитът на сезона. А лаконичният коментар на бившата госпожа Гущерова бе „И какво за градските пижами?!“. Явно тя се смята за БГ версия на барбадоската звезда и не се трогва, че я наричат посредствена копирачка без собствен стил.

Мария се взе за голямата работа

Мария се взе за голямата работа

Освен това, потребителите във фейсбук и заявиха, че явно търси тяхното одобрение. А и не всичко, което известните носят, е прекрасно произведение на изкуството. Мария, обаче, е над тези неща и явно й дреме на пижамата какво говорят и пишат за нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар