Мария се взе за гранддама, ходи с охрана и в църквата

Гласувайте за статията

Мария пак се показа като превземка.

Фолк певицата Мария се е взела съвсем насериозно, откакто стана съпруга на милионера Християн Гущеров. Не стига, че живее охолен живот в лукс, но и обича да парадира с това пред всички. Откакто стана част от заможната фамилия, миньончето се движи с двама мастити охранители, които не дават и пиле да прехвръкне. Ако пък и Християн е с нея, човек може да се заблуди, че охраната е на правителствена делегация, а не на семейство Гущерови.

Поредната изцепка станала в събота, когато двойката била засечена на лежерна разходка до Боянската църква. Заедно със съпрузите била и щерката на Мария. Певицата проявила неприсъщ за нея интерес към историческата сграда и я разгледала обстойно, докато Християн видимо скучаел.

Мария явно е решила да разнообрази семейния си живот с нещо различно от посещения по нощни заведения и се е спряла на културен туризъм. В последно време рутината се била настанила за постоянно в семейното ложе и двамата имали нужда от нов преживявания заедно. Хриси, като примерен съпруг, изпълнил прищявката на любимата си, но без особен ентусиазъм. А певицата дори била наела екскурзовод, който да ги запознае из основи с историята на храма и неговите особености, пише Всеки ден.

Дотук добре, мила картинка на семейна идилия. Но, Мара няма как да не си покаже нрава! Посетителите на Боянската църква останали стъписани, когато заедно със семейство Гущерови от двата огромни черни джипа слезли в двама охранители с внушителни размери. Единият заел пост пред входа на двора на църквата, а другия вардел вратата на стария храм, докато семейството го разглеждало.

Това озадачило миряните, дошли да запалят свещ и да се помолят на Бог. Първоначално те се зачудили коя ВИП персона е дошла в църквата, но след като видели Гущерови, се хванали за главата. Чудно само от кого се чувстват застрашени в светата обител? От монасите ли? Дали наистина има заплаха за живота им или просто Мария и Християн обичат да парадират с възможностите си пред простосмъртните…

payimage

Боянската църква отвътре

Това не е първият скандал с божии храм, който спретват двамата влюбени. Те шокираха всички с признанието, че са се венчали в храм-паметника „Св. Александър Невски“, в който подобни церемонии не се провеждат по канон. Мария поддържаше тази версия докрай и скара духовници и общественици.

payimage2 (3)

Мария и Християн се венчаха преди година

payimage22 (3)

Сватбата се проведе по тъмно и тайно

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар