Мария на ръба на анорексията след развода (Нещастието направо я изяде!)

Гласувайте за статията

Мария предизвика куп въпроси с последните си снимки в социалните мрежи.

Въпреки че бе категорична, че не тъжи за развода с Християн Гущеров, той видимо е оставил своя отпечатък върху Мария. Тя все повече изумява с поведението си, стараейки се всячески да се покаже усмихната, удовлетворена и доста далеч от депресията. Само че, феновете й я разконспирираха!

На последните фотоси на Мария ясно се вижда, че тя доста е поотслабнала. Разбира се, в това не би имало нищо лошо, ако е необходимо. Но в случая на певицата, подобно сваляне на килограми е доста притеснително. Тя е доста ниска и дори килограм-два надолу и се отразяват доста видимо. А в нейния случай май са й повечко.

Напоследък Мария отново се завърна пък по-разголената визия. Тя й бе любима преди да надене брачния хомот с Християн Гущеров. Слагайки спирачка на разкрепостеността си за няколко години, сега певицата отново е във вихъра си. А облеклото й често подчертава това колко се е стопила. певицата се изфука и с модерен стайлинг, включващ широк черен панталон.

Той определено издължава силуета й, но и предизвиква притеснителни коментари. Някои дами коментираха фотото на Мария с възклицанието, че не искат да бъдат толкова слаби, колкото е тя. Явно покрай нервите с развода и засиленото медийно внимание около нея, певицата е оставила храненето на последно място в дневния си ред.

Мария опразни панталоните

Мария опразни панталоните

А и, както знаем, стресът води или до надебеляване, или до рязко заслабване. Друг нагледен и пресен пример е Брад Пит. Той също се стопи и залиня покрай развода си с Анджелина Джоли. Надяваме се Мария да не тръгне по неговия път и да се вземе в ръце, докато е време. Тя щракна и снощната си вечеря, която е с големина, колкото за ученик…

Хапването й е доста оскъдно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар