Мария развълнувана: С Християн работим за бебе!

Гласувайте за статията

Мария разкри плановете си за съвместно бъдеще с Християн Гущеров, с който в най-скоро време планират да станат трима.

Съпругата на милионера Християн Гущеров Мария разкри, че двамата не използват предпазни средства и работят за свое дете. Певицата призна, че се чувства напълно готова да бъде майка за втори път и да дари съпруга си с наследник. Мария вече има дъщеричка Марая, която скоро ще стане на осем години. Тя е плод на любовта ѝ с предишния ѝ съпруг Митко.

След като Марая е поотраснала и вече е по-самостоятелна, а Мария стана госпожа Гущерова, певицата смята, че е настъпил моментът за втора бременност. За Християн това ще е първа рожба и също очаква с нетърпение да влезе в ролята на баща. Изпълнителката на „Мръсни думи говори“ е категорична, че ще успее да съвмести съпружеските си задължения, майчинството и кариерата.

След раждането на Марая Мария не отсъстваше дълго от сцената, тъй като не може да си го позволи. Железните договори с Митко Пайнера задължават певиците му да обикалят кръчмите до деветия месец, а след това бързо-бързо да се върнат, за да не им заеме друг мястото. В края на миналата година се появиха настойчивите слухове, че миньончето и Християн вече са свършили работата и бебето е факт. Оказа се обаче, че още е само в мечтите на бъдещите си родители, които не искат да се бъркат в работите на Господ, пише hotnews.bg.

Мария и Марая

Мария и Марая

За Мария и днес с по-голяма тежест е семейството, а не кариерата. Тя споделя, че винаги се прибира у дома след участия, били те и на другия край на страната. Не може да заспи без да целуне Марая. В грижите за нея не ѝ помагат детегледачки, а единствено майка ѝ. Християн Гущеров също демонстрирал изключително топло отношение към доведената си дъщеря и с това най-вече успял да впечатли настоящата си съпруга Мария.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар