Мария остава без РАБОТА

Гласувайте за статията

Има претенции за все по-големи и по-големи хонорари, които никой не се съгласява да й плати

И тази година продължава със сушата в кариерата си.

В последно време Мария е все по-малко продуктивна. От както се събра със скъпоценния си любим, почти не се появява по участия. Заснема клипове от време на време и покрай тях винаги има някой скандал – или песента е крадена или визията й е копирана.

За разлика от колежките си, Мария никого не весели по празниците. И тази година продължава със сушата в кариерата си – досега никой не я е ангажирал за участие, писа HotArena.net.

Дали не е дошло време да се откаже от певческата кариера и да се посвети на семейството си? И без това скоро се надява да стане милионерска съпруга. В последно време изпълнителката се хвали повече с пътуванията си, отколкото с нови песни.

Запознати споделят, че въпреки охолния живот, който Гущеров й осигурява, Мария става все по-лакома. Иска все по-големи и по-големи хонорари за участията си, които никой не се съгласява да й плати.

Да не говорим за останалите капризи, които организаторите трябва да изпълнят, ако искат да поканят звездата. А насреща получават чужди песни гарнирани със силикон. Претенциите й нямат край и скоро май фолк-певицата ще остане без работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар