Мария пръсна 315 бона за школото на Марая (Певицата плаща повече, отколкото за „Оксфорд”)

Мария пръсна 315 бона за школото на Марая (Певицата плаща повече, отколкото за „Оксфорд”)
3.33 (66.67%) 6 votes

315 бона струва образованието на Марая, Мария плаща повече, отколкото ако дъщеря й учи в „Оксфорд „

Мария, която най-изненадващо се отказа от сцената за всичките 7 години, откакто дъщеря й ходи на училище е пръснала 315 хиляди лева. Певицата всяка учебна година харчи по 23 хиляди евро такса за елитното Англо-американско школо в Панчарево.

По едни прости изчисления, които направи „Уикенд” образованието н Марая й  е излязло доста скъпо, Но все пак в това престижно училище ум и знания добиват само деца на богаташи, бизнесмени и дипломати.

Явно безработната изпълнителка няма притеснения за безумните суми, след като за нея на първо място стои образованието на наследницата й. Тъй като самата тя не е имала възможност да се образова достатъчно.

Прави впечатление обаче, че в Англо-американското училище таксата на една учебна година е по-голяма от тази в престижните колежи на Острова като „Оксфорд” и „Кеймбридж”. Там се плаща по 9 хиляди паунда за една година или по-малко от 20 хиляди лева.

Бившият кадър на „Пайнер” се изявява като личен шофьор на дъщеря си. Всяка сутрин става в 7 и я води с колата в училище. Като заявява, че никога не би допуснала Марая да ползва градскуи  транспорт.

Известно е и, че Рая на Азис посещава същото школо. Колегата на Мария обаче плаща по 3 бона за училищното бусче и така е спокоен, че дъщеря му ще отиде навреме в баровското учебно заведение,предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар