Мария на промоция след Гущеров, удари дъното с хонорара си (Вижте колко прибира)

Гласувайте за статията

Мария се е върнала към хонорара от зората на кариерата си.

Покрай новината за развода с Християн Гущеров, станаха ясни и новите тарифи на певиците от Пайнер. В списъка с певици на компанията най-голямо впечатление прави Мария. При нея се забелязва шоково спадане на мизата с цели два бона!

Подобно движение в заплащането е изненадващо. Принципно „промоциите“ на певиците варират с около -500 лева, макс до 1000. А при все още официалната госпожа Гущерова падението я нарежда сред второто качество певици в компанията. И то на фона на факта, напоследък си дава доста зор да бъде сред топ имената. На фона на намалението от 6 на 4 хиляди при Мария, Преслава се е уредила с два бона повече и сега е заковала на 7 хиляди за участие.

Доскоро изпълнителката на „Болна тема си за мен“ прибираше колкото Галена и Ивана, а сега дори Глория е по-високоплатена от нея! Тя е паднала на нивото на Теди Александрова и Райна. С тази „промоция“ продуцентът Митко Пайнера успя да нанесе пореден удар по самочувствието и джоба на Мария, които и без това са в колебливо положение след развода.

Падението на певицата започна още покрай брака й с Гущеров. Първоначално тя бе твърдо решена да се отдаде на семейството си и започна да поема много по-малко ангажименти. Тогава не й бе проблем, защото се радваше на солидна издръжка от бизнесмена. В последната година обаче усети, че губи почва под краката си и започна да прави всячески опити да си върне позициите, пише bgdnes.bg.

Мария понася удар след удар

Мария понася удар след удар

Това не се оказа никак лесна задача, особено ако срещу теб стои Митко Пайнера. Той никога не е обичат певиците му да се забъркват в скандали, които да изместват фокуса от творчеството им. А Мария направи точно това и сега си понася негативите. Но, всяко зло за добро – сега тя има повече предложения за участия заради свалената миза и няма как да откаже нито едно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар