Мария проговори след развода: Не искам да си спомням този брак и този човек! (Вижте как нареди Гущеров)

Мария проговори след развода: Не искам да си спомням този брак и този човек! (Вижте как нареди Гущеров)
5 (100%) 1 vote

Мария е категорична, че не иска да се сеща за брака си с Гущеров

Мария отново си е върнала моминската фамилия

Мария проговори за първи път след развода си с Християн Гущеров. Певицата реши да сложи край на спекулациите, че нарочно е бавела разтрогването на брака си с милионера, за да го изнудва за пари.

И категорично заяви, че не си тръгва от този съюз по-богата.

„От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала – нито по – богата, нито по – бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно – не искам да си спомням за този брак и този човек!“, категорична е пайнерката пред hotarena.net.

МарияПо този начин фолк певицата реално опроверга поредица от публикации, появили се през последните дни за нея.

Публикации, които нейни близки, са лансирани умишлено от бившия й мъж Гущеров. Една от тези лъжи беше, че Мария имала претенции за милиони от съпруга си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и направо рекетира.

Оказва се, всъщност, че този който е бавил документално раздялата им, е бил Християн Гущеров. Имаше и информация, че двамата са имали жесток предбрачен договор, през който съдения за побой и полицейско неподчинение Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово.

Както става ясно – такъв договор няма. Няма и какво да се изцежда, защото според клюки в светските среди, Гущеров е спукал гума отдавна и тотално зависил от парите на татко си. Не е вярна и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички съдебни разходи и такси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар