Мария проговори след новината за развода: Християн няма да ме забрави и да иска!

Гласувайте за статията

Мария е категорична, че богаташът никога няма да я забрави

Мария проговори за първи път, след като стана ясно, че се развежда с Гущеров

Мария проговори за първи път след новината за развода си с Християн Гущеров. Освен, че през сълзи потвърди, че с милионера слагат край на брака си, тя пусна и доста двусмислен цитат в страницата си във Фейсбук.

„Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея, и той не можеше да я прогони от там“, написа изпълнителката. Думите от „Железният светилник“ определено изглеждат насочени точно към Гущеров, убедени са феновете.

Още повече, че Отварачката не е фен на цитатите от книги и това е първият такъв, който публикува.

„100% го заплашва, че никога няма да я забрави, дори и да иска“, хилят се форумци. И допълват, че това е най-правилното решение в живота му. Както знаете, по-рано днес стана ясно, че Християн Гущеров е подал молба за развод с Мара.

МарияКато причината е нейното нежелание да се държи като семейна жена и разсъбличането й пред хората. „Тя не иска семеен живот, тя иска разголен живот. Не искам името ми да се свързва с това“, категоричен бе богаташът.

И макар през сълзи да потвърди новината и да заяви, че не иска нищо при развода, запознати са категорични, че Мария направи всичко възможно, за да отмъкне колкото се може по-голяма сума от богаташа. За да си уреди живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар