Мария проговори за развода с Гущеров: Мислех да го напусна още след медения месец! (Още признания)

Мария проговори за развода с Гущеров: Мислех да го напусна още след медения месец! (Още признания)
2.67 (53.33%) 3 votes

Мария проговори за развода с Гущеров

Мария проговори за развода с Гущеров. Певицата прие да гостува на приятеля си Азис в онлайн шоуто му във Фейсбук. Двамата предизвикаха истински фурор, а най-любопитни бяха признанията на миньончето за раздялата със съпруга й Християн Гущеров.

„Жениш се за един човек, но след развода той става съвсем друг. Превръща се в абсолютно непознат. Някои хора просто не могат да се примирят, че не са ти достатъчни“, казва фолк звездата.

Изпълнителката сама разкри, че е имала съмнения за успеха на втория си брак още през първата година от съвместния им живот. „Започнах да се колебая, че бракът ни е успешен две години преди да заговорим за развод. Но аз съм изключително търпелив човек, имам много висок праг на търпимост и затова издържат толкова време. Иначе казвам, че ще си тръгна и го правя. Казвам го само веднъж и тръгвам. Връщах се, давах шансове, но не се получиха нещата“, казва още изпълнителката.

Днес звездата въобще не гледа със съжаление към раздялата с Гущеров. Певицата е убедена, че е постъпила правилно и е категорична, че двамата с мъжа й просто не са били един за друг. От друга страна отдава нещата и на лоша карма. „И двата ми брака издържаха шест години. Има нещо в това число шест, което ме проваля“, смее се изпълнителката.

Мария проговори за развода с Гущеров сн. Фейсбук

Мария проговори за развода с Гущеров сн. Фейсбук

Иначе Мария признава, че причината да си тръгне са неща, които от самото начало са я дразнели, но тъй като е била влюбена не е отдавала голямо значение. „Това са едни дребни на пръв поглед неща, които не можеш да промениш у другия. В началото, докато си под влияние на емоцията, не им обръщаш внимание. Но с времето те дразнят все повече и си даваш сметка, че с този човек сте адски различни. Затова си тръгваш“, завършва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар