Мария призна: Хриси се грижи за Марая, нямам търпение за нея!

Мария призна: Хриси се грижи за Марая, нямам търпение за нея!
1 (20%) 1 vote

Мария разкри разпределението на ролите в дома й и нейната функция в отглеждането на дъщеря й Марая.

Мария от повече от година е госпожа Гущерова. Тя обаче има дъщеря от предишния си мъж. За нейна радост, Християн Гущеров е не просто широко скроен, но и много грижовен към доведената си дъщеря. Това вероятно се дължи на огромното му желание самият той да бъде баща.

Наскоро се появиха слухове, че Мария вероятно е склонила да осъществи мечтата му да го дари с наследник, но засега няма официално потвърждение. За сметка на това самата певица призна къде се е провалила във възпитанието на единственото си засега дете.

С професията на Мария е трудно да се отдадеш напълно на майчинството, но и в миговете, когато са заедно, тя не успява да влезе в ролята на перфектния родител. Госпожа Гущерова сама споделя, че Християн е този, който полага грижи за Марая по посока на нейното образования. Малката учи в англо-американско училище и майка й не може да й бъде особено полезна, защото знанията й по английски са доста посредствени.

Освен по-умен от нея, Християн е и по-търпелив. Мария не крие, че няма достатъчно нерви и търпение, за да седне да учи заедно с дъщеря си. Тя влизала в ролята на лошото ченге, което държи на ред и дисциплина, а съпругът й се изявява, и то доста успешно, като ментор и наставник. Въпреки това певицата не спира да се фука колко е начетена Марая, какво отличничка е, колко е добра по английски и как няма търпение да ходи на училище.

Мария е прехвърлила на Християн грижите за Марая

Мария е прехвърлила на Християн грижите за Марая

Оказва се май, че основната заслуга за тази любов към учението е не нейна, а на Християн, който се слави като доста интелигентен. Докато той заляга над учебниците с доведената си щерка, Мария снима клипове с провокативни сцени с гръцкия изпълнител Стан, но е категорична, че Гущеров не ревнува, тъй като знае, че певицата е професионалист и всичко е на ниво работа, сподели тя в интервю за „Тази събота“.

Марая расте начетена и усмихната

Марая расте начетена и усмихната

Мария и Стан, от когото Християн не ревнува

Мария и Стан, от когото Християн не ревнува

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар