Мария призна: Спала съм с мъж за пари! (Певицата не ще и да чуе за бедно гадже – Лични разкрития)

Гласувайте за статията

Мария призна това, което се знае отдавна – че избира мъжете си по портфейла им

От години е публична тайна, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угадждат на всеки неин каприз. Тя най-накрая реши да проговори и да си признае, че е правеила секс срещу заплащане.

Нещо повече, Мария възнамерява да последва примера на колежката си Глория и да напише автобиографична книга, Но за разлика от Примата на фолка, тя нямало да говори за песните си, а за интимния си свят, който бил повече от пикантен.

Мария

Снимка: Фейсбук

Наскоро в интервю попитаха Мария дали е получавала неприличани предложения, а тя шокира всички с отговора си: „Разбира се. Също така съм се възползвала от тях. Не се срамувам от това, че някои ми е отправял неприлично предложение, дори се чувствам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този начин“.

Признанията на Мария стигат доста по-далеч с откровението, че държи мъжът до нея да е финансово стабилен и да може й угажда и сбъдва всяка нейна мечта. „И в природата е така – животните от женски пол търсят най-силния от своята порода“, споделя тя.

Миньончето споделя, че изкараните пари от музика влага в образованието на дъщеря си Марая. Много любовници са й подарявали автомобили и апартаменти, но само докато са заедно. След това сиги прибирали.

Мария признава, че е имала най-готините и успели мъже в живота си, но не незаовава точна бройка. „Всеки по свой собствен начин ми е дал 100% любов и опора. Всеки е допринесъл за това, което съм аз към момента“, допълва тя.

Отскоро има нов мъж в живота си, но не издава нищо повече за него, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария призна: Спала съм с мъж за пари! (Певицата не ще и да чуе за бедно гадже – Лични разкрития)”

  1. xstczwnwmw

    май 03. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар