Мария призна защо се е омъжила за Гущеров (Страх я е да не мизерства)

Гласувайте за статията

Мария призна защо се е омъжила за Гущеров, какво се крие зад брака й

Фолк певицата Мария разкри защо се е омъжила за Християн Гущеров. Изпълнителката винаги е била уклончива относно личния си живот, но както се оказа корените са в нейното минало.

Набедената за най-видна родна златотърсачка певица, винаги е била сред можещите и пеещите музикални звезди у нас, макар и рядко някой да обръща внимание на таланта й, заради другите й „достойнства”. Дългогодишната й кариера на музикалната сцена обаче е показателна. При все това, Мария не успя да излезе от образа на чалгапевица, която пее по кръчмите за забавление. Затова и реши да си уреди луксозен живот, като се омъжи.

Фолк дивата никога не е крила, че е живяла в изключителна бедност. Семейството й понякога не е имало пари да си плати дори тока, като са живеели даже на свещи на моменти. Редица драми и проблеми пък направо състарили майка й Йорданка, която след развода с бащата на певицата трябвало да гледа сама двете си деца. За капак,  Мария поради инцидент, едва не останала парализирана.

Всичко това коствало немалко нерви на мама Данче, а също така накарало и певицата да се замисли сериозно върху бъдещето си, пише „Шоу”. Така че не е случаен факта, че след като става популярна тя излиза само с изключително богати мъже. За вниманието й обаче могат да претендират само двама — бившия й съпруг Димитър Андонов и настоящия — Християн Гущеров. Напук на слуховете, че по нея са си падали Ники Михайлов и Благой Георгиев, никой от тях не притежава толкова голямо състояние, че да задържи интереса на певицата. Или да привлече вниманието й изобщо.

Мнозина още помнят, че навремето Мария се събра с Християн Гущеров буквално седмици след като неофициално се раздели със съпруга си. Подписът й върху документите за развод с Андонов още не бе изсъхнал, когато тя вече живееше заедно с милионера Християн Гущеров. Паметливите припомнят още, че изпълнителката заживя при милионерския син броени дни след първата им среща. А три години по-късно успя да го отведе към олтара, осигурявайки си охолен живот и светло бъдеще за себе си и семейството си.

Мария разкри защо е казала "Да" на Гущеров

Мария разкри защо е казала „Да“ на Гущеров

Самата фолк звезда никога не е крила, че ако Гущеров не е бил този, който е, никога е нямало да се срещнат. „Аз и той просто щяхме да се разминем, защото щяхме да се движим в различни среди”, споделя още изпълнителката. Така тя неформално признава, че една от причините да му каже „Да” са парите. А любовта изглежда върви ръка за ръка заедно с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар