Мария призна: Зарязах англичанина заради новия си мъж! (Какво още разкри?)

Мария призна: Зарязах англичанина заради новия си мъж! (Какво още разкри?)
1 (20%) 1 vote

Мария призна, че има нова връзка, зарязала бившия си заради него

„Имам нова връзка. От 3-4 месеца имам нов мъж в живота си“, призна фолк певицата Мария. Изпълнителката даде доста откровено интервю пред Венета Райкова, на която дори каза, че е чакала да поеме „Папараци“, за да може да гостува в предаването.

Въпреки че изпълнителката уж беше в топли отношения с Николета Лозанова, истината е, че двете никога не са били първи дружки. Затова и тя не пропусна да я жилне, в новото си интервю.

Мария освен това призна, че има и нов мъж до себе си. „От 3-4 месеца сме заедно“, призна фолк звездата, но е категорична, че не влага силни емоции, нито пък смята да се омъжи отново за най-новият си приятел. Преди това изпълнителката имаше връзка с мъж от Англия, когото обаче бързо заряза. „Разделихме се в началото на лятото. А татуировката с името Мартин отдавна вече я няма“, додаде още тя.

С тези си признания Мария негласно потвърди, че е зарязала бившето си гадже заради новия си мъж. Самата певица даде да се разбере, че се наслаждава на живота, а мъжете, с които споделя част от времето си, са просто моментно забавление за нея. И засега не е възприела никой на сериозно. „Когато обичам — обичам. Когато работя — работя. Когато избухвам — избухвам“, заяви още фолк звездата. През последните дни тя се подвизаваше в Париж, където сподели, че е била по работа, а не с мъж. Но призна, че е опитала да съчетае полезното с приятното и да се поглези докато е там.

Мария проговори за мъжете в живота си сн. Папараци"

Мария проговори за мъжете в живота си сн. Папараци“

„Любовта ме държи във въздуха. Вярвам в истинската любов — това ме зарежда“, казва още изпълнителката. Самата тя признава, че все още не е открила голямата любов, но вярва, че един ден ще я срещне. А междувременно се наслаждава на малките знаци на внимание от страна на настоящите си мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар