Мария призна: Гущеров ми звъни, аз не вдигам! (Има ли още шанс за двамата?)

Гласувайте за статията

Мария отново втрещи с излиянията си, зад които ясно прозира силуетът на Християн Гущеров.

Откакто сподели, че разводът е лично нейно решение, Мария се взе доста на сериозно. Тя не спира да се изявява като свободна и независима жена, която няма нужда от мъж до себе си, било то и милионер. В свое интервю преди седмици, певицата сподели, че Християн винаги ще е част от живота й и със сигурност ще й липсва.

Сега пък запя нова песен! Мария публикува своя снимка във фейсбук, към която добави и интересно описание. „Аз съм от тези хора, които търпят, чакат, преживяват, надяват се на нещо, а след това без обяснения, тръгват, изключват си телефона и никога повече не се появяват“. Тези нейни думи предизвикаха разнопосочни реакции у феновете й.

Сякаш доскоро изпълнителката на „Болна тема си за мен“ не бе толкова категорична по отношение на финалната си раздяла с Гущеров. Да, тя не скри, че не съжалява за решението си, но си остави и малка вратичка за път назад. А от решителността, която блика от думите й сега, съдим, че тази врата се е треснала с гръм и трясък.

Мария призна, че дълго е обмисляла и отлагала решението за развода. Намекна и за изневяра от страна на Християн. Вероятно това е, което е преглъщала. Дали наистина певицата си е тръгнала „без обяснения“, можем само да предполагаме.

Мария запя нова песен

Мария запя нова песен

Думите й „изключват си телефона и никога повече не се появяват“ ни навяват на мисълта, че Гущеров вероятно е търсил контакт с нея, но тя не е благоволила да се върне към миналото си. Дали наистина той е затворена страница и животът й ще бъде по-хубав без него, само времето ще покаже. А новото мото на Мария е, че предпочита лудостта на страстите пред мъдростта на безразличието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария призна: Гущеров ми звъни, аз не вдигам! (Има ли още шанс за двамата?)”

  1. ani

    апр. 27. 2017

    iska I se, ama nqma! izritaha q kato mrasno kote!

    Reply to this comment

Добавете коментар