Мария призна: Влюбена съм, имам мъж до себе си! (Ще вдига ли трета сватба?)

Мария призна: Влюбена съм, имам мъж до себе си! (Ще вдига ли трета сватба?)
5 (100%) 1 vote

Мария призна, че има нов мъж до себе си, омъжва ли се?

„Да, влюбена съм и съм много щастлива. Имам мъж до себе си, той не е нов, от 7 — 8 месеца сме заедно, но съм много щастлива“. Така Мария оповести новината, че е в сериозна връзка и не си търси гаджета.

Последните няколко години името на певицата бе забърквано с не един и двама родни и чужди милионери, но тя самата опроверга слуховете. Изпълнителката твърди, че е наистина щастлива с мъжа до себе си и той е този, който я мотивира да създава нови проекти и да е толкова успешна.

„Бяхме заедно по празниците, на Нова година, на Йордановден, на рождения ми ден… И всеки път си пожелавах да останем завинаги така щастливи.“ споделя певицата. Изпълнителката разкри още пред „Папараци“ и Елизабет Методиева, че няма да разкаже кой е той, тъй като не иска да издава подробности за него.

„Много го обичам и съм влюбена“, споделя Мария по този повод. Певица разкрива също така, че човекът до нея е изключително стабилен и определено връзката им се развива. „Не знам дали ще се оженим. Засега не ми е предлагал, а и на мен ми е достатъчно да сме си заедно, да си живеем така. Това ми стига“, казва още звездата.

Изпълнителката обаче не желае да го показва, като твърди, че това е нещо, което иска да запази само за себе си. „Не искам да излагам личния ни живот на показ. Ние сме си самодостатъчни. Ако има сватба, годеж, дете — да се похваля. Но да си показвам мъжа — не бих искала такава публичност“, допълва тя.

Мария с нов мъж, крие го от всички сн. Инстаграм

Мария с нов мъж, крие го от всички сн. Инстаграм

Зли езици веднага подхвърлиха, че май причината е друга. Първият й мъж й бе отмъкнат от бившата й най-добра приятелка — Никол, а вторият — отново от вече бившата й дружка Светлана Василева. Явно певицата си е научила урока и не иска да й крадат половинката трети път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар