Мария преди и сега – от пухкаво миньонче до милионерска съпруга (Снимки как се промени)

Мария преди и сега – от пухкаво миньонче до милионерска съпруга (Снимки как се промени)
5 (100%) 1 vote

Мария преди и сега – разликата е от земята до небето

Мария преди парите на съпрузите си беше доста невзрачно пухкаво момиче от Стара Загора

Мария преди и сега – разликата е от земята до небето! В това са категорични онлайн потребителите, които много добре си спомнят как изглеждаше миньончето от Стара Загора в зората на кариерата си. Когато беше принудена да се снима в реклама за бира, за да припечели някой лев. От където й излезе и злополучният прякор Мара Отварачката.

Мария преди и сега

Мария преди и сега

От който, за неин ужас, не може да се отърве и до днес. Тогава чалгаджийката все още не разполагаше с достатъчно средства, за да се наслаждава на лукса, който демонстрира днес, нито пък да поддържа визията си със скъпи процедури.

Въпреки това певицата беше успяла да задели някой лев, за да наблъска джуките си със силикон, вярвайки, че това ще й отвори вратите на голямата кариера. Очевидно сметките й са се получили, тъй като, ако не заради друго, то тя успя да влезе в медийното и фенското внимание точно заради гигантските си джуки.

Които и до ден днешен продължава да уголемява, твърдейки, че се харесва по този начин. Естествено, след като успя да омотае в мрежите си първия си съпруг – бизнесмена Митко Андонов, начинът й на живот рязко се подобри. Което започна да си личи и по външния й вид.

Отварачката започна да си позволява скъпи процедури по козметичните салони, както и маркови дрешки и съответно, по-скъпи клипове. Когато бизнесът на мъжа й започна да буксува обаче, певицата набързо се преориентира към някой по-платежоспособен и завъртя главата на милионерския син Християн Гущеров.

Който съвсем се погрижи както за визията, така и за тоалетите й. А разликата е видима и с просто око.

Вижте в галерията ни как се промени Мария през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар