Мария преди Гущеров – не е приятна гледка! (Фото доказателства)

Мария преди Гущеров – не е приятна гледка! (Фото доказателства)
5 (100%) 1 vote

Откакто Мария е госпожа Гущерова, ефектът е видим не само финансово, но и визуално.

Мария пристана на милионерския син Християн Гущеров в края на миналата година и определено удари шестица от джакпота. Докато всички я коментират, че се е омъжила по сметка и си е намерила просто богат спонсор, а не любовта на живота, певицата, която стана известна с прякора Отварачката, вече го раздава като дама от ВИП слоевете на обществото. Тя видимо се разхубави, което вероятно се дължи на брака, а по-вероятно – на скъпите разкрасителни процедури, на които се подлага без притеснение, че ще обяви фалит.

Ако хвърлим поглед назад в миналото на Мария, ще видим, че преди брака й с Християн Гущеров, тя доста често спестяваше от пластични корекции, гримьор и фризьор, както и от маркови тоалети, с които сега се е заринала. Снимките по-долу са доказателство, че красотата на певицата е пряко свързана с финансовите й възможности, както и тези на мъжа до нея. Да, тя също изкарва не малко с участията си, но изпитва трудности да поддържа стандарта, който вече й е ежедневие. Вижте Мария преди и я сравнете със сега, пък преценката оставяме на вас!

Преди десетина години изпълнителката на „100 нюанса розово“ снимаше едва ли не самодейни клипове, в които се появяваше с анцузи и спортни горнища, щедро разтворени в областта на бюста. Пееше и по дънкови поли в стил „Женския пазар“, съчетани с мрежест чорапогащник. Косата си по-често носеше вързана, за да пести от фризьор. Гримът в повечето случаи бе в изобилие, но не особено професионално поставяне.

Бижутата – видими от разстояние ментета. Преди 10 години екстеншъните на Мария се спускаха неестествено по раменете й, а сега са заместени от буйна грива, която си личи, че е поддържана. През 2008 г. госпожа Гущерова печели приза „Най-секси майка“, но има визия по-скоро на тийнейджърка с две невинни опашки.

Джуките на Мария са плашещи Сн:Булфото

Джуките на Мария са плашещи
Сн:Булфото

Стигаме и до запазената марка на Мария – устните й. Те винаги са били прекалено големи за мнозина, но станаха нейната запазена марка. Преди години те придобиваха все по-причудлива форма, като ефект от некачествените и евтини материали, които си е инжектирала, за да не изгуби „чара“ си. Днес джуките й са видимо тунинговани и имат по-лицеприятна форма, въпреки размерите им. Мария смени няколко цвята на косата, както и стила си, ставайки рязко фенка на марковите и елегантни дрехи, които подхождат на фамилията й Гущерова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар