Мария прати Марая на почивка в Йордания (Вижте какви ги върши, докато щерка й я няма)

Мария прати Марая на почивка в Йордания (Вижте какви ги върши, докато щерка й я няма)
5 (100%) 1 vote

Мария прати Марая в Йордания и го удари на обиколки по клубовете

Фолк певицата Мария го удари на купони докато дъщеря й Марая е в чужбина. Изпълнителката пусна наследничката си да прекара няколко дни ваканция с баща си и по-малкия си брат, а тя самата го удари на забавления.

Фолк звездата почти не е излизала от клубовете последните няколко дни, при това не само, за да се забавлява. В действителност, певицата се постара да направи всичко, за да заработи някоя допълнителна хилядарка от актуалните си участия.

И докато наследницата на певицата обикаляше древните руини, посещаваше стария град Петра и изучаваше историята и културата на арабската държава, Мария обиколи клубовете, като не отказваше нито едно участие.

След като се разведе и с втория си съпруг, след по-малко от три години брачен живот, Мария се зае ударно да трупа пачки. И въпреки, че в личния й живот имаше нови и нови мъже, изпълнителката не се задържа с никого от тях. Напук на слуховете, които я свързваха с не един и двама милионери, пайнерката даде да се разбере, че в слуховете няма нищо вярно. Нещо повече — фолк звездата не се показа с нито едно ново гадже, а освен това сподели, че чувствата й са като пролетен дъжд — твърде краткотрайни.

За сметка на това певицата определено не може да се раздели с публиката си. Тя направо се раздаде на последните си участия, а феновете й останаха във възторг. В последно време около личния живот на изпълнителката нищо не се чува, за сметка на това обаче в професионален план тя направо не се спира.

Мария обикаля заведенията, докато Марая е на почивка сн. Инстаграм

Мария обикаля заведенията, докато Марая е на почивка сн. Инстаграм

Певицата преживя два брака и доста труден развод, след който за известно време изглеждаше сякаш е загубила почва под краката си. Както тя обаче сподели и то неведнъж след това, именно музиката я спасила да не изпадне в депресия, след като е сложила край на брака си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар