Мария потвърди: Планирам сватба и второ дете! (Певицата не можела да живее без мъж)

Мария потвърди: Планирам сватба и второ дете! (Певицата не можела да живее без мъж)
5 (100%) 1 vote

Мария потвърди, че иска сватба и дете от новия си мъж

Предаването “Автограф“на телевизия Планета направи официалната телевизионна премиера на дуета на Мария с руския изпълните Рамбл – “Мы кричим“. Песента се появи и в официалния канал на “Пайнер“ – PlanetaOfficial и вече радва почитателите на изпълнителката.

Срещата с Мария в “Автограф“ е в навечерието на 20-годишнината, откакто е част от музикална компания “Пайнер”, 18 години с телевизия “Планета” и 38-мия й рожден ден, който беше на 13 януари, които ще бъдат отбелязани официално на 23 януари.

Мария

Снимка: ХотНюз

“Празниците този път ще бъдат отбелязани малко по-различно. Като седнах да мисля, какво мога да направя този път, за мен беше една много трудна задача. Реших да послушам вътрешното си Аз и да се насладя на този момент, като се забавлявам от сърце. Убедена съм, че това, което подготвям, няма да се е виждало като цяло на българската сцена. Избрала съм най-модерния и най-готиния клуб на България за представяне на моето шоу. Не заложих на датата 13 януари, рождения ми ден, защото аз имам един човек, с който не се разделям и който ще бъде много тъжен, че няма да присъства на 23 януари, защото събитието ще е късно вечерта. Затова реших на самата дата 13-ти, да си споделя времето с нея, с Марая.”

Мария признава, че за тези двадесет години не е оставала без мъж до себе си. Така е и в момента. Според нея хората са родени да бъдат по двама.

“Аз следвам строго това. Защото това е нещото, което мен ме захранва и ми пали мотора. Така че, да имам любим човек до себе си, е задължително. Аз не се виждам без половинка, категорично.” И в момента Мария би направила по-сериозна крачка с мъж и би се оженила отново. “Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Има хора, които ги отричат, които не харесват тази идея, а за мен това е част от цялата емоция и смятам, че е редно да ми се случи пак. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко развълнувана, защото всяко ново нещо е себе си и всяко следващо е ново. И в този ред на мисли, бих си го причинила с “двеста”. Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е вече доста голяма и много трудно я хващам за ласки. Сега обмислям тази идея и само трябва да го реша категорично”, казва още Мария в “Автограф”, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар