Мария попиля Гущеров с разкрития: Излъга ни, че ще живеем в палат, а ни захвърли сред бетон!

Гласувайте за статията

Мария изстреля нова доза разкрития и обвинения към Гущеров преди да напусне ВИП Брадър.

Фолк певицата Мария влезе в риалити формата със заявката, че нищо не си спомня от втория си брак. Въпреки че цяла България научи за драмите й с милионерския наследник Християн Гущеров, тя залъга мнозина, че няма да си прави пиар на негов гръб. Дори се появиха твърдения, че бившият й й е забранил да говори за него.

Но дни след старта на риалитито Мария си развърза езика и се оплака в какъв ад е живеела с Християн. Тръгнала си е със сто лева в джоба, взели и колата, нямало къде да живеят с дъщеря й, не знаела как ще й плаща училището. А преди да напусне уж по собствено желание, певицата не пропусна отново да жегне Гущеров с обвинения, че не си държи на думата.

Вече стана ясно, че Мария и Марая са се изнесли от „голямата къща в малкия апартамент“ и това е било голям шок за щерката на певицата. Сега тя поясни защо драмата е била така голяма. Както и преди е подчертавала, изпълнителката сама си изплаща жилището, което в момента обитава. Но то е закупено по време на брака й с Гущеров с идеята да остане за дъщеря й.

Когато неволята почукала на вратата, обаче, двете трябвало да се изнесат в незавършения апартамент. Докато били в добри отношения, Християн обещал на Мария и дъщеря й нищо да не им липсва. Но така и не спазил обещанието си.

Мария с поредна доза обвинения към Гущеров

Мария с поредна доза обвинения към Гущеров

„Апартаментът ми не е дооправен, половината е на цимент. Когато се събирахме с Християн той ми казваше да идем при него с детето, че за всичко ще се погрижи. Сега той остана на топло, а ние излязохме на улицата“, възмути се публично Мария. Християн Гущеров отново няма да има право на отговор по тези обвинения, а и надали изгаря от желание да влиза в подобни спорове. Няма спор, обаче, че певицата добре си изигра ролята на страдалка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар