Мария попиля Гущеров във „ВИП Брадър“: Не помня нищо от брака ни! (Видео)

Гласувайте за статията

Мария попиля Гущеров във „ВИП Брадър“, не помни нищо от брака им

Мария влезе във „ВИП Брадър“ и още от първия миг захапа съпруга си. Във визитката си фолк певицата сподели подробности за личния си живот, както и за брака си. „Зад гърба си имам два брака и едно предложение за брак. От първия си брак получих смисъла на живота си — Марая, а втория — не помня нищо от втория си брак“, каза певицата.

С тези си думи тя даде да се разбере, че семейния живот с милионера е бил толкова безличен и скучен за нея, че дори не си спомня за него. Въпреки че до последно опитваше отчаяно да не се развежда.

„Харесвам силни мъже и такива си ги намирам. Обичам да съм провокативна и си пиша шест за това“, споделя още изпълнителката. Тя е категорична, че в момента има нов мъж до себе си, чувства се обгрижвана и щастлива, и не й пука, какво говорят хората.

Още с влизането си фолк звездата даде да се разбере, че никак не страда за мъжа си. Двамата бяха женени почти три години, а с думите си Мария тотално заличи брака им. Слуховете гласят, че тя му е бясна заради флиртовете със Светланаа Василева. И прави всичко възможно, за да му го върне  с отровни стрели за семейния им живот.

Иначе изпълнителката предизвика фурор от самото начало. „Ще обичам всички, които са в къщата“, обеща тя на Алекс и Ники Кънчев. За капак фолк звездата със смях предложи да отмени останалите в домакинската работа. „Няма проблем аз да мия чиниите, понеже в кухнята съм кръгла нула“. Продуцентите обаче се погрижиха и за този проблем.

Мария попиля Гущеров във ВИП Брадър

Мария попиля Гущеров във ВИП Брадър

За радост на звездите, те въведоха цял шеф готвач в къщата. Така със сигурност и хайлайф дамата Мария няма да гладува, нито пък да се излага в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар