Мария показа пищни форми (Бременна ли е певицата?)

Гласувайте за статията

Мария пусна нова фотосесия по случай Свети Валентин, с която предизвика куп въпроси.

Мария зарадва феновете си с поредните си предизвикателни фотоси. На нея тя без свян демонстрира фигура в близък план. Някои я определиха като секси валентинка, а мъжа й Гущеров – като истински щастливец. Други пък побързаха да се вгледат в детайлите и да повдигнат отново темата за предполагаема бременност на певицата.

Палавата Мария се пусна по предизвикателно червено боди, което нищо чудно да е и бански костюм. Над него е небрежно наметнала камуфлажна риза, която не прикрива много от прелестите й. Певицата без свян повдига долната част на бельото и предизвиква още повече въображението на феновете си. Повечето от тях определено са останали очаровани от гледката.

Видимо снимките са добре обработени, но все пак се появиха мнения, че Мария изглежда с по-едри задни части и бедра от преди. Дали заради по-близкия план на тези особености на тялото й, веднага се породиха обичайните предположения дали нова бременност не е причина за някое и друго килце отгоре. Според друго, обаче, певицата си изглежда повече от добре.

Явно така и се чувства, щом си е позволила да заснеме подобна фотосесия. Отдавна певицата не се бе пускала пред фотообектива толкова провокативна. Снимките са подарък за Деня на влюбените, а по-пикантната част Мария ще запази само за своя съпруг в допълнение с изпълнение на живо, пише hotarena.net.

Марияе по-секси от всякога

Марияе по-секси от всякога

Преди дни фолк певицата бе засечена да пазарува като невидяла в столичен магазин за бельо. Вероятно и червеното боди е било част от покупките, а останалите са за по-специални поводи. Дори и предположенията за бременност отново да се окажат неверни, с тази своя визия Мария определено ще провокира в Гущеров желание да й направи поне едно дете!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар