април 25, 2024

Мария показа задните части на 13-годишната Марая (Певицата втрещи с вулгарно фото на дъщеря си)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-pokaza-zadnite-chasti-na-13-godishnata-maraya-pevicata-vtreshti-s-vulgarno-foto-na-dashterya-si/165126 Kliuki.net
Мария показа задните части на 13-годишната Марая (Певицата втрещи с вулгарно фото на дъщеря си)

Певицата не се свени да покаже дупето на 13-годишната си щерка

Мария явно тика дъщеря си по собствения си път. Певицата, която е известна с голотиите си не се свени да показва снимки на Марая, които излизат извън благоприличието. Фолкаджийката скоро пусна фото на наследничката си, която позира пред камерата с впито по тялото трико. И показва стегнатите си задни части. Явно като майка е горда със тялото на тийнейджърката си, но тя все пак е ученичка и е твърде рано да си вади формите на показ.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

  Този кадър втрещи и предизвика масов хейт срещу пенсионираната чалгаджийка сред последователите й в социалната мрежа. Феновете са възмутени от поведението й и от методите й на възпитание. Повечето от тях я обвиниха във вулгарност, която ще предаде на дъщеря си. Хората й пишат, че е неприлично да показва така Марая и дори е гнусно. Други пък съжаляват „горкото дете” и се притесняват за малолетното момиче, че живее в неподходяща среда. Те са потресени от пошлите снимки на старозагорката, предават от ХотАрена, позовавйки се на "Уикенд". А на нея не й пука и непрекъснато демонстрира, че с Марая са наследили добрите си гени от баба Данче.