Мария показа връх на простотията в нов клип! (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Мария се изложи зверски с последното си парче, което промотира с претенциите за нещо уникално.

Вчера Мария направи промоцията на летния си хит „Червеният картон“ в интернет. Певицата говори на дълго и широко за въпросната песен от доста време. Така сериозно вдигна летвата на очакваният към нея. А с излизането й, всички илюзии на феновете й за качествен продукт се изпариха още с първите секунди на мелодията.

Както стана ясно, парчето е дело на рапъра Криско. Че има пръст в цялата работа е ясно забележимо. Но че десетте хиляди, които му е цакала, са отишли на вятъра, също не може да се подмине. Парчето е с доста плиткоумен и лишен от всякакъв смисъл текст. Разбира се, не липсва и задължителната фраза, която се повтаря по сто пъти, за да се набие в мозъците на слушалите парчето поне веднъж.

В „Червеният картон“ тя е „Вдигни го нагоре, после смъкни го надолу„. Когато тези думи са изрецитирани от Мария в стил рапиране и са комбинирани с откровено еротични кадри на интимните й части в близък план, дори и на най-верните й фенове ще им се прииска просто да спрат да гледат. Да не говорим, че певицата изглежда доста нелепо, опитвайки се да се прави на рапърка.

Все пак, не може да се отрече, че направата на клипа е на доста високо ниво. Красивите кадри от Сицилия, обаче, контрастират на сцената в басейна, в която изпълнителката прекалява с демонстрирането на физическите си дадености. Песента вероятно ще стане летен хит, защото затова не се изисква особен смисъл в цялостния проект.

Мария го раздава доста разкрепостена

Мария го раздава доста разкрепостена

А клипът ще се превърне в мокър сън за много мъже. Но е видимо, че Мария прави отчаяни опити да си върне позициите, да се покаже като силна и независима жена, която има с какво да си намери нов мъж след раздялата с Християн Гущеров. Доста евтино!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар