Мария подпали телефона на Гущеров (Певицата го моли да я прибере обратно)

Гласувайте за статията

Мария е готова на всичко, за да се върне при богаташа

Мария не спира да моли Гущеров да я прибере обратно

Мария подпали телефона на Християн Гущеров. Певицата вече горчиво съжалява задето се раздели с богаташа и е готова на всичко, за да си го върне обратно.

Запознати с драмите на вече бившата двойка издават, че изпълнителката постоянно звъняла на младия бизнесмен и му предлагала различни варианти да си спасят отношенията. Тя настоявала двамата да се срещнат и да си поговорят за приключената им връзка.

МарияПайнерката на няколко пъти набирала телефонния му номер да го оферира с виждания в романтична обстановка. Но за неин ужас, Гущеров бил непреклонен – той тактично й отказвал по телефона каквито и да било предложения и нееднократно й обяснил, че всичко между тях е приключило.

Певицата нямала мира и продължавала телефонния тормоз, като в един момент той просто спрял да й вдига телефона.

„След първоначалните емоции от раздялата Мария се отдаде на купони и реши, че ще го забрави.

Впоследствие дойде рутината и лошите мисли са нахлули в главата й. Тя се опитва по всякакъв начин да достигне до Християн, но той няма никакво намерение да се връща назад“, коментираха пред България днес източници от фолксредите.

Самият Гущеров вече обмислял бъдещето си с някое сериозно момиче, което поставя семейството на първо място. На него му писнало от фолкпевици, които гледали единствено парите.

Любопитното е, че през последните седмици изпълнителката постоянно е свързвана с измислени мъже, за които се шушука, че мачкат чаршафите с нея. Появи се дори информация, че тя е успяла да забие нов богаташ, който да финансира клиповете й, но тя отказва всякакъв коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мария подпали телефона на Гущеров (Певицата го моли да я прибере обратно)”

 1. Име (задължително)

  май 28. 2017

  Свинаря,колкото и пари да има , няма колкото Гущеров,нито е фамилия Гущерови! Изпърдя си простакесата късмета! Там курвалъци не вървят и курвенски номера!

  Reply to this comment
  • Къде бе?

   май 28. 2017

   Баш там са на почит и уважение. Даже колкото повече, по-голямо е уважението!!!ХАХАХХА ФАМИЛИЯ ХАХАХАХ

   Reply to this comment

Добавете коментар