Мария подпали нова война с Емануела (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Негласната война между Мария и Емануела се разрази с нова сила.

Няма спор, че Мария и Емануела с едни от най-хитовите в поп-фолк бранша. Това поставя двете изпълнителки в непрестанно съревнование за фенове и хонорари. След участието си във ВИП Брадър и преместването в „Пайнер“, брюнетката с изумрудените очи доста дръпна. Но сега пак се оказва в ситуация, в която диша прахта на своята колежка.

Мария е на върха на славата си след раздялата с Християн Гущеров и участието в същото риталити предаване. Тя успя да осребри повече от успешно медийния шум около себе си. Сега изкарва крупна сума месечно, а и не може да отговори на всички покани за участия. Една от последните бе за шумен рожден ден на тузарско пловдивско казино.

Първа на сцената се появи Емануела, в ролята на подгряваща звезда. Посетителите видимо й се зарадваха, но всички очакваха хита на вечерта – самата Мария. Тя направи подобаващо шоу и оправда изцяло доста по-високия от на колежката си хонорар, пише hotnews.bg.

Със сигурност изпълнителката на „Като теб“ не е останала никак очарована от това подреждане на картите. Свикнала винаги да бъде център на внимание, на Емануела видимо не й бе приятно да е в сянката на Мария. Тя се появи на сцената с вирнат до небето нос и със сигурност вгорчи настроението на колежката си, която побърза да се утеши в обятията на новия си любим Мартин Елвиса.

На Мария и Емануела една сцена им е малко

На Мария и Емануела една сцена им е малко

Двете певици не за първи път влизат в негласен сблъсък за чест и слава. Мария не понася конкуренцията и някой да й диша във врата. Така направи преди време Емануела, но бързо изостана сериозно пред миньончето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар