Мария побърква Гущеров за Свети Валентин (Няма да повярвате какво му готви)

Гласувайте за статията

Мария е в пълно бойно снаряжение за предстоящия празник на влюбените.

След слуховете за раздор и изневери, които родиха леки съмнения около брака на Мария и Християн Гущеров, певицата е готова да докаже, че всичко това е измислица. Тя обича да хвърля по някоя и друга пикантна подробност от личния си живот в медийното пространство, след кое да спусне дебела завеса над него.

Фолк певицата не веднъж е споделяла, че напук на всички предразсъдъци и негативни коментари, връзката й с милионерския наследник е повече от страстна и хармонична. Тя обича за казва, че интимното общуване за тях е на първо място, а след това идва приятелството, подкрепата и всичко друго. Дори преди време Кали доста нетактично потвърди думите на колежката си.

А сега идва поредното доказателство,

че в спалнята на Мария и Гущеров цари всичко друго, но не и суша и тишина. Изпълнителката на „100 нюанса розово“ явно се е вдъхновила от хитовия в момента филм „50 нюанса по-тъмно“ и е решила да спретне на мъжа си изненада именно в този стил. А и повод си има – Деня на влюбените.

Госпожа Гущерова бе засечена да вършее из магазините на поредния си шопинг тур. Този път обаче не се снабди с нова порция сценични тоалети, а такива за лично ползване в спалнята. Мария си набеляза столичен магазин за луксозно бельо и направи такъв пазар, че се наложи шофьорът й да пренесе всички покупки до колата, пише bgdnes.bg.

Мария ще остави Гущеров без думи

Мария ще остави Гущеров без думи

Със сигурност певицата е уловена в момент на трескава подготовка за Свети Валентин. Тя много добре знае как да запази пламъчето на любовта и не спира да подклажда страстта. За съжаление на мнозина, покупките й ще станат достояние само на единствения заслужил – Християн. А Мария определено ще се постарае романтичния празник да остави незаменим спомен и за двамата. Съдейки по броя на торбите, явно ще спретне цяло модно ревю на бельо!

Подобна гледка го очаква за Свети Валентин

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар