Мария плаши с джуки (Устните на певица се разпадат от твърде многото силикон – Фото факт)

Гласувайте за статията

Мария ужаси с джуки като мекици

Нещо много неприятно, за което обаче самата тя си е виновна, сполетя поп фолк изпълнителката Мария. Устните на певицата се разпадат от огромното количество силикон, пише в. „Уикенд“. Огромните джуки на Отварачката, които са придобили странна форма, както става видно от шокиращите снимки. Устните на чалгаджийката сякаш се разлагат и приличат на мекица – отбелязва изданието.

Мария джуки

Снимка: Инстаграм

Отделно изпълнителката, която се отказа от сцената и вече го раздава обикновена инфлуенсърка, продължава да пъчи и издава напред силиконовите си устни, така те изглеждат видимо по-големи и плашещи.

Оттеглилата се от сцената певица е известна от години с огромните устни, дело на пластичната хирургия. От малки те прераснаха в средни, големи и накрая станаха огромни. Джуките на заралийката определено търпят еволюция през годините, като сега са в пика си. Силиконовите устни на фолк певицата Мария сякаш са прокълнати.

Или поне така мисли чалга дивата, която от няколко дни се оплаква от нечовешки болки в устата. Певицата побързала да се консултира с лекар за болките в устните, но прегледът установил, че миньончето на фолка няма никакви здравословни проблеми, писаха преди време жълтите сайтове. „Сигурно са ме урочасали, защото всички говорят само за устата ми. Привлякла съм лоши очи на толкова много завистници”, жалвала се брюнетката пред приятелки. И споделила, че сериозно обмисля да се обърне към някоя врачка, за да й бае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар