Ето как Мария си ИЗТЪНИ устните (Доказващи снимки)

Ето как Мария си ИЗТЪНИ устните (Доказващи снимки)
5 (100%) 1 vote

Ето го доказателството, че певицата е коригирала устните си

Фолк певицата Мария не си е пипала устните? Те били нейна запазена марка? Друг път! Стари снимки на изпълнителката недвусмислено доказват, че брюнетката неведнъж се е опитвала да се раздели с огромните си джуки. И дори се е подлагала на пластични операции.

Мария преди

Мария преди

Поредният пример за това са едни от най-новите снимки на певицата. На тях миньончето на фолка е с видимо по-тънки и моделирани устни. Само за сравнение преди година устните на Мария бяха направо огромни. А изпълнителката упорито твърди, че никога не си е правила корекции.

Мария днес

Мария днес

„Никога не бих си коригирала устните. Те са моята запазена марка“, заяви наскоро Мария в свое интервю. Изглежда певицата все пак е искала да внесе някои промени във визията си, макар да не си го признава. Специалисти коментират, че днес певицата има по-широки и видимо малко по-тънки долни устни, отколкото преди. За сметка на това силикона в горните устни на певицата определено е повече. Май все пак изпълнителката е правила опити да поправи щетите, които некадърен хирург й нанесе преди години като прекали със силикона. Е, резултатите не са блестящи, но поне устните й вече са по-поносими.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар