Мария пак се изложи при Слави! (Стана за смях с бисери и топ моден гаф)

Гласувайте за статията

Мария пак се изложи при Слави, стана за смях с бисери и топ моден гаф

С къса поличка металик и прозрачна блуза, под която прозираше черно бельо, фолк певицата Мария цъфна при Слави Трифонов. Брюнетката, която открай време е известна с „остроумията“ си и сега не пропусна да се прояви.

Още с влизането й Слави я засече с уникален компромат. През 2004 година миньончето му гостува и му оставя такова послание, че стана за смях.

„Пожелавам на теб и персонала ти най-вече здраве. Защото всичко останало се постига“, пише му Мария в книгата с пожелания.

Целият екип и до днес пада от смях, а Слави не пропусна да жилне певицата. „Аз и персонала ми сме трогнати. И направо изумени. Нещо се случи по време на тази наша среща. Направо се чувствам като домоуправител оттогава — насам“, не спря да я поднася Дългия.

Мария се опита да замаже гафа, но останалите доста се посмяха. Тя заяви, че е оставила автограф на Слави, който бе рисунка и лист с надписи и въпроси на английски от Марая, която го моли за автограф.

Мария бе изключително горда от постиженията на дъщеря си, а също така с охота сподели за развода си. „Сингъл съм и съм супер щастлива“, заяви изпълнителката. Тя добави, че след два брака и два развода се чувства феноменално. Дългият беше този, който я спря да не разкрие повече подробности за развода й с милионера Гущеров.

И то само поради очевидния факт, че певицата започна с твърде големите откровения. „Мен ме държат в клетка, в пълна изолация, нищо не знам, нищо не съм чул, нищо не съм чел“, заяви още той. След този му коментар, Мария само се усмихваше пред камерите и не спомена нищо повече за браковете си.

Мария ръси бисери в шоуто на Слави

Мария ръси бисери в шоуто на Слави

А Слави я върна към новата й песен от Криско, която очевидно бе посветена на Гущеров. Видео вижте ТУК: http://www.slavishow.com/шоуто-на-слави-6-юни-2017-г/

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар