Мария пак се излага с фотошоп (Вижте как си докара безкрайни крака + Реални кадри без обработка)

Мария пак се излага с фотошоп (Вижте как си докара безкрайни крака + Реални кадри без обработка)
5 (100%) 1 vote

Мария пак се изложи с фотошоп

Миньончето на фолка Мария лъсна с нова фотосесия в социалните мрежи. Атрактивната брюнетка, която сменя визиите си по-бързо и от мъжете си, реши да се прави отново на супермодел.

За новите крака на родната хубавица би завидяла и самата Адриана Скленарикова. Особено, ако бяха истински. За съжаление на мнозина, включително и на мъжката част от населението обаче, фолк миньончето за пореден път си играе с фотошопа.

По време на фотосесията Мария не само си издължи краката до безкрайност, но и ги втали до неузнаваемост. Не, че певицата е дебела.

Изпълнителката има перфектна фигура и няма причина да се срамува да я показва. Но за съжаление рядко се пуска в естествен външен вид.

Феновете на певицата веднага я засякоха и коментираха, че за пореден път се излага. А някои дори припомниха, че на реални снимки въобще не изглежда така.

„Прекали с фотошопа нещо“, „Леле, какви крака! Ако бяха и истински!“, „Всякак си красива, няма нужда от фотошоп, за да изглеждаш добре“, коментират почитатели на изпълнителката.

Самата певица пък от доста време избягва да показва реално как изглежда в мрежата. Поне 20 сантиметра по-нисък ръст и минимум 5 — 6 килограма крие с фотошоп звездата.

Всъщност Мария далеч не е единствената, която прибягва до корекции на снимките, за да изглежда идеално. Колежката й Андреа е ненадмината в това отношение. Изпълнителката успява така да обработи снимките си, че когато излезе навън, най-често дори не я разпознават. Това обаче никак не й печели дивиденти пред почитателите й.

Що се отнася до останалите звезди, Преслава и Галена също се вталяват с редакторската програма. Певиците обаче все пак не се притесняват от време на време да си пуснат и по някоя естествена снимка, на която се виждат съвсем нормалните им несъвършенства.

Мария се изложи пак с фотошоп сн. Инстаграм

Мария се изложи пак с фотошоп сн. Инстаграм

Нещо, което старозагорската сладкопойна чучулига няма желание да показва.

На живо и в мрежата сн. Инстаграм

На живо и в мрежата сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар