Мария пак изнудва Гущеров за пари (Вижте как си уреди почивката на Бахамите)

Гласувайте за статията

Мария на Бахамите спонсорирана от Гущеров, певицата не спира да го врънка за пари

Мария се оказа най-хитрата лисица сред фолк певиците от жанра. Тя не спира да се ползва от парите на бившите си. Успява да ги цеди до край.

Така стана и с последната й почивка до Бахамите. Миньончето изкрънкало от Християн Гущеров 17 хилядарки, с които да заведе Марая и себе си на луксозна ваканция.

Маститият милионер, който е влюбен до полуда в новата си тръпка Светлана Василева за да си осигури спокойствие отпуснал исканата от бившата си половинка сума. За круиза до Карибския район Хриси дал на Мария 12 бона. Но тя успяла да си уреди още 5 хиляди за джобни.

Както се разбра певицата вече е на Бахамите заедно с любимата си щерка. И праща много снимки от там как пръска парите на Гущеров за всевъзможни развлечения и удоволствия.

Отначало феновете на фолкаджийката не спираха да се чудят кой й осигури скъпарската ваканция. Но ето, че истината излезе наяве.

Говори се, че Мария е много умела в изкарването на бакшиши и прилага всякакви мурафети особено по време на участия. Според слуховете точно такъв майсторски подход приложила към бившия си, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

А той си платил за спокойствието да си няма неприятности и да се радва на любовта си със Светлана. Пък и бил много привързан към Марая. Обичал я като собствена дъщеричка още от времето когато живееше с майка си в собствения му луксозен палат. А и с какво е виновно детето, че мама и доведения му татко вече не се понасят?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария пак изнудва Гущеров за пари (Вижте как си уреди почивката на Бахамите)”

  1. Бакшишо

    мар. 02. 2018

    Марчето си я каня у дома срещу хонорар за пеене.Пее ми с удоволствие и дори забравя да си тръгне. Кефи ме скромността й.

    Reply to this comment

Добавете коментар