Мария още носи годежния пръстен и халката от Гущеров (Защо не ги е свалила? – Фото факт)

Гласувайте за статията

Мария продължава да носи скъпия годежен пръстен от Християн Гущеров

Мария все още не е свалила годежния си пръстен

Мария още носи годежния пръстен, който получи от Християн Гущеров! Бдителни зрители на ВИП Брадър забелязаха, че по време на престоя си в звездната Къща, певицата от време на време слагаше на пръста си огромното скъпо бижу, което милионерът й подари в знак на обичта си към нея.

Пръстенът с огромния камък се вижда особено ясно вечерта, когато Мария отказа да участва в мисия на предаването, а вместо това предпочете да се „откупи“ с три хиляди лева.

МарияОще тогава зрителите забелязаха, че изпълнителката не е свалила красивото бижу. По време на гостуването й в „На кафе“ тези кадри бяха повторени и пръстенът ясно се видя. По-наблюдателните дори забелязаха и халка на безименния й пръст.

„Или си е намерил същия пръстен, или още носи годежния от Гущеров“, убедени са феновете. Като се замислим, действията й не са съвсем лишени от логика, предвид факта, че двамата все още нямат развод, както призна лично Мария.

Така че на практика тя все още е госпожа Гущерова без значение дали това се харесва или не на богаташката фамилия. И може да си носи колкото си иска и годежния пръстен, и сватбената си халка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар