Мария отново смени фейса (Тотално заприлича на Алисия)

Мария отново смени фейса (Тотално заприлича на Алисия)
5 (100%) 1 vote

Мария отново смени визията, изкопира Алисия

Маниерът на фолк певиците да си подражават една на друга е забавен, стига да не се случваше толкова често. След като куп известни и някои не толкова известни старлетки от родния шоубизнес копираха стила на Алисия, фолк певицата Мария също реши, че трябва да я подражава.

В търсене на себе си фолк миньончето не спира да експериментира с визията. Резултатът е такъв, че след последното посещение при фризьора стана клонинг на Алисия.

Мария отново смени стайлинга

Мария отново смени стайлинга

Както е известно, Мария често заема идеи от своята колежка, като не пропуска случай да ги представи за свои. В клипа си „Любими ръце“, тя демонстрира точно толкова дръзка визия, колкото и Алисия седмици по-рано, при снимките на песента „Мистър Грешен“.

Алисия, в периода, когато ходеше със същата прическа

Алисия, в периода, когато ходеше със същата прическа

Преди това двете имаха забележително сходни прически, а сега Мария отново заимства от Алисия. Този път брюнетката реши, че има нужда от нова прическа и смени дължината на косите.

С подобен имидж доста често сме виждали и Николета Лозанова, като опушеният грим, определено е нейна запазена марка. По всичко изглежда, че Мария има навика да избира най-доброто във визията на колежките си, за да го използва за своя стил.Ni Lo 4

Що се отнася до певицата, освен с нова прическа, тя се похвали и с подозрително закръглено коремче. Но тъй като в последно време постоянно й приписват или развод, или бременност, ще предположим, че просто е напълняла покрай лятната си ваканция, която прекара край морето последните няколко седмици.maria2

Очевидно във възторг от новата си визия, Мария побърза да се похвали. А феновете й не пропуснаха да я засипят с комплименти. Мнозина бяха единодушни, че няма нищо по-добро от старата класика, особено, ако е била изпробвана сполучливо от някой друг преди това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар