Мария опоска парите на гаджето си и се върна по клубовете (Вижте как кърпи семейния бюджет)

Гласувайте за статията

Фолкаджийката Мария се зае да кърпи семейния бюджет

Както изглежда, джобовете на певицата са поизтънели. Затова и тя предприе крути мерки – върна се на работа. Откакто е с новото си гадже, като цяло Мария не изпиттва затруднения по отношение на финансовата част. Запазена марка ѝ са богатите мъже, които се старае бързо-бързо да направи по-бедни. Според циркулиращата информация в публичното пространство именно олекотелият джоб бил причината певачката да се завърне по клубовете.

Мария ще кърпи изтънелите си джобове с участия

Мария ще кърпи изтънелите си джобове с участия
Снимка: Инстаграм

Чернокосата дива ще си припомни нощите в кръчмите с първо участие във Велинград. И макар преди време да заяви, че се отказва от пеенето, явно банкрутът чука на вратата. А какъв по-добър вариант за изкарване на пари от една певица? Обещанието ѝ да зареже кариерата си, от друга страна, също не издържа проверката на времето. Мария се удържа от поява на сцена само шест месеца, а малко след това после направи кавър на песен на колежката си Цветелина Янева.

Е, както изглежда, дошъл е и моментът да се завърне ударно и в кръчмите. Този факт наведе доста от почитателите ѝ на основателни въпроси. Някои дори предположиха, че двамата прясно гаджосани са се разделили. Макар Мирослав да предложи брак на любимата си със скъп годежен пръстен, може би финансовите му проблеми са се оказали решаващи. А може би и самата Мария се е погрижила да разори възлюбения си.

Само времето ще покаже дали участието във Велинград ще остане единствената изява на певицата. Както пише slava.bg, от години тя държи едни от най-високите хонорари в бранша. Поради тази причина повечето собственици на заведения отказват да я канят за гост, тъй като на практика не могат да си я позволят. Дали пък отсъствието ѝ от сцената я прави по-интересна за публиката, също е основателен въпрос. Така или иначе само времето ще покаже какво се случва и на любовния ѝ хоризонт, и в професионалната сфера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар