Мария обожавана от Гущеров (Вижте как я изненада за ЧРД)

Мария обожавана от Гущеров (Вижте как я изненада за ЧРД)
5 (100%) 1 vote

Мария празнува днес рожден ден, любимият й Гущеров я изненада малко след полунощ с луксозни подаръци

Фолк дивата Мария днес навършва 34. Любимият й Мечо не пропусна да я поглези. Щом удари полунощ милионерският наследник я изненада за настъпващият празник.

Ето с какви луксозни подаръци Християн Гущеров зарадва любимата си

Ето с какви луксозни подаръци Християн Гущеров зарадва любимата си

Миньончето веднага побърза да се изфука на феновете си. Тя сподели фото с първите подаръци, които получи от половинката си. И затвори устата на всеки, който не вярва, че Християн е влюбен в нея до уши.

Луксозните дарове лъснаха в социалната мрежа. Влюбеният Мечо гръмна бутилка с 10 годишно марково шампанско Дом Периньон в чест на своята обичана съпруга. А после я зарадва със сладко изкушение. Бутикова торта с надпис – „Ч.Р.Д. Любов моя!“.

Черешката на тортата се оказа поднесеното в късната доба цвете. Бяла орхидея, любимата на Мария украси началото на настъпилия рожден ден.

Марчето и Християн днес имат двоен повод за празнуване, научихме от HotArena. На тази дата преди година Мария и нейният възлюбен милионер узакониха съжителството си. А само седмица след това вдигнаха сватба за чудо и приказ. За сватбеното им тържество се говори и до днес. Събитието влезе в класацията за сватба на годината.

Тази вечер Мария и Гущеров – младши организират блестящ купон. На него са поканени приятелите и близките на фамилията. А изненадите за миньончето тепърва предстоят. Милионерския наследник ще поглези любимата си с още бляскави подаръци.

Очакваме Мария веднага да ни разкрие какво още получи за двойния си празник! Рожденият й ден започна с луксозно скъпарско шампанско, цветя и торта. Да видим с какви още глезотийки ще се похвали миньончето

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар