Мария обикаля градинките напук на карантината (Вижте как гази закона – Снимки)

Гласувайте за статията

Мария не се спря, напук на заразата нарушава карантината и дава лош пример

Мария показа как спазва закона, или по точно как го нарушава. Певицата пусна снимки в социалната мрежа, от които се вижда какво прави по време на карантина. Тя обикаля градинките вместо да си стои вкъщи. И се забавлява като се люлее на детските люлки.

Мария гази закона по време на карантина
Снимки: Фейсбук

Мария показа пълна безотговорност и безхаберие в условията на пандемия. Напук на мерките, които всеки трябва да спазва тя се даже се надсмива на притеснението на хората. Като към единия кадър написа: „Хаха😀🍭”.

Нейното поведение предизвика възмущение в социалната мрежа. Феновете й я критикуват, че вместо да дава добър пример както правят повечето звезди тя се вдетинява, като сякаш не разбира сериозността на ситуацията.

Julieta Jeleva й пише: „Какво правиш в Русе??? Лошо няма да сме деца, но давай пример на всички, как си вкъщи и спазваш правилата и да те обичат всички още повече,
Бъди пример!!!“

Има и още по-негативни коментари, които публикуваме без редакторска намеса: „Добър пример да седим вкъщи, евала, „Е браво Мара Отварачката голям пример даваш на нас децата ние седим в къщи а ти се люшкай”, „Сега какво става има забрана за без целното излизане она тука ми се люля аман от лош народ ейй после защо сме на това дередже”, ядосват й се феновете.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар