Мария с нов тунинг за празниците (Вижте новите й корекции)

Гласувайте за статията

Мария с нов тунинг за празниците, вижте какви корекции си направи

Фолк певицата Мария посрещна празниците с изцяло нова визия. Изпълнителката доскоро избягваше да се снима в близък план, а за това явно имаше причина — нови пластични операции. По всичко изглежда, че краткото й отсъствие от сцената последните седмици не е било само за почивка. Изпълнителката май е посетила някоя луксозна частна клиника в чужбина, където да й поправят визията.

Въпреки че отдавна мина 30, фолк звездата продължава да изглежда като ученичка. А свежия си външен вид не дължи само на фотошопа и диетите. Освен това певицата спортува редовно, а както изглежда се грижи за добрия си вид и с пластики.

Фенове разкриват в новата й визия куп корекции, които за малцина биха били видими. Но дългогодишните почитатели на изпълнителката ги забелязват, тъй като следят отблизо дългогодишната й кариера пред камерите.

„Определено е правила нещо с брадичката си. Лицето й изглежда по-фино, по-нежно и по-ъгловато. Носът също е по-малък, а устните й имат друга форма“, коментират нейни почитатели.

Също толкова наблюдателни фенове отбелязват, че Мария си е правила корекция и на силиконовите импланти в деколтето. „Бюстът й изглежда по-малък и по-повдигнат. Определено си е правила корекции и в тази област“, коментират те.

Все пак певицата засега не е станала обект на клюки, че си е ваела тънка талия като си е вадила ребра. Но промените във външния й вид определено дадоха повод за слухове.

Мария с нов тунинг за празниците сн. Инстаграм

Мария с нов тунинг за празниците сн. Инстаграм

Самата изпълнителка никога не е отричала, че има силикон, нито че си е увеличавала устните с колаген. Именно заради тях обаче се сдоби с неприятен прякор. „Стана гаф и лекарят инжектира повече отколкото трябваше в устните ми. Не можаха да се оправят. Но не съжалявам. И днес бих постъпила така, по този начин се отличавам от всички останали. Това стана моя запазена марка“, каза тя още преди години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар