Мария с нов спонсор, забрави за Гущеров: Влюбена съм, не мога да живея без него!

Гласувайте за статията

Мария отново влюбена, ето кой е новият й

Фолк певицата Мария има нова любов. Изпълнителката си намери мъж, който по думите й е целият й свят и го обича почти толкова, колкото и дъщеря си Марая. „Влюбена съм. Няма да го крия, невероятно щастлива съм“, носи се на крилете на щастието фолк звездата. Самата тя признава, че не понася да бъде сама и предпочита да бъде влюбена, макар и за кратко.

„Просто съм семеен тип човек. Имам нужда да бъда с партньор, не понасям да съм сама за дълго“, призната още фолк звездата. Певицата е категорична, че този мъж е съвсем различен от предишните й партньори. И направо е променил живота й.

„Той е от този тип хора, които преобръщат света ти, виждат те и ти казват „Добре дошла в твоя нов свят“. Невероятен е“, с възторг споделя изпълнителката. И допълва, че този път нещата са наистина сериозни. Поне за нея.

Същото обаче гласеше и за предишните й връзки. Откакто се разведе с Християн Гущеров, певицата имаше поне пет връзки, всяка от които продължи няколко месеца и приключи с раздяла. Самата фолк звезда не крие, че не понася да е сама и има нужда от любов и внимание постоянно.

В края на миналата година Мария имаше връзка със старозагорски бизнесмен, но няколко месеца по-късно те се разделиха. След това певицата честичко отскачаше до Англия, където също се бе залюбила с влиятелен предприемач. След няколко воаяжа до Париж и Монако тя отново призна, че е свободна. И бързо си намери нов мъж, който да я глези, но и тази тръпка продължи едва до края на лятото.

Мария отново влюбена сн. Инстаграм

Мария отново влюбена сн. Инстаграм

Сега фолк звездата отново е влюбена и щастлива. И очевидно този път нещата са сериозни. А колко ще продължи еуфорията от новата връзка, предстои да видим много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар