Мария не страда за развода: Трябваше да се случи (Вижте признанието й)

Мария не страда за развода: Трябваше да се случи (Вижте признанието й)
1 (20%) 1 vote

Мария запя нова песен за развода с Християн Гущеров.

В последните дни разводът на Мария с Гущеров е най-горещата тема в светските среди. Изписа се и се изговори какво ли не. От кога точно са разделени и дали има и други причини, освен поведението на певицата, вероятно ще остане загадка. Тя само потвърди раздялата, а сега стигна до велико прозрение за нея.

Откакто вече не е Гущерова, а Кирова, Мария е подложена на жестока атака от зложелатели в социалните мрежи. Те я съсипват от жлъчни коментари и обвинения. А тя стоически мълчи, търпи и вероятно преглъща гузно. След критиките, че е паднала много ниско, певицата се опита да вдигне нивото, но нещо май не й се получи.

Покрай разголените снимки от горещи страсти в дискотеките, изпълнителката на „Болна тема си за мен“ вмъкна в профила си мисъл на Конфуций. „Не се бойте от промените. Най-често се случват, когато са необходими“, написа тя. А реакцията след думите й бе светкавична.

Очевидно Мария е премислила раздялата си с Гущеров и е осъзнала, че не е краят на света. А може просто да се правила на интересна и силна, докато отвътре се изяжда. Който и вариант да е истина, то философската мисъл веднага бе взета на подбив.

„Паркирам нагло по тротоарите, така че пешеходците и най-вече майките с колички да не могат да минават. Маруций“, гласи най-цветущият коментар от потребител във фейсбук. Той е по адрес на гръмнал наскоро пореден скандал около певицата. Други започнаха да я питат дали е успяла толкова бързо да си намери нов и по-богат мъж, че вече не тъжи за развода.

Мария с прозрение за развода

Мария с прозрение за развода

В първото си интервю след развода бившата госпожа Гущерова запази мълчание за личния си живот под претекст, че спазва „хигиена на общуване“. Мария само подчерта, че болни теми за нея няма, а много от изписаното за нея и Гущеров е доста далеч от истината, но тя няма да дава обяснения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар