Мария не си сменя дрехите след развода (Гущеров наистина ги е нарязал? – Фото факти)

Гласувайте за статията

Мария ходи с едни и същи дрехи след развода си с Християн Гущеров

Мария май наистина е останала без тоалети след като бившият й ги е нарязал

Мария не си сменя дрехите след развода с Християн Гущеров! Бдителни фенове забелязаха, че откакто се раздели с богаташа, певицата ходи с едни и същи тоалети както в ежедневието, така и по участията си. Изпълнителката не се разделя с един и същ чифт дънки, които буквално се протриха от носене върху нея.

За изявите си пред публиката пък тя се е спряла на нелепия шарен тоалет тип халат. С който изглежда все едно е излязла току що от банята. И заради който отнася не малко подигравки.

МарияСъвсем естествено, еднаквата й визия породи доста въпросителни. Докато все още беше госпожа Гущерова, Мария не спираше да сменя тоалетите си. Като се е случвало по участия да ходи и с няколко различни.

Очевидно след като вече не разполага с богатството на милионерската фамилия обаче, на изпълнителката й се е наложило сериозно да ограничи бюджета си и да пести, в това число и от дрехи.

Някои от почитателите й пък се усъмниха, че появилите се слухове, че Гущеров е нарязал дрехите й, са истина. „Явно наистина я е оставил без нищо и сега е принудена да ходи с каквото има“, хилят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар