Мария не прилича на себе си без грим (Вижте я натурална във ВИП Брадър)

Гласувайте за статията

Мария влезе във ВИП Брадър като принцеса, но още целия ден се превърна в Пепеляшка!

Още на първия ден в Къщата, звездният блясък на Мария се изпари. Феновете на певицата биха алармата, че тяхната любимка не прилича на себе си, когато не е преминала през старателен макияж от Кирил Чалъков. Изпълнителката за първи път се навива на подобен експеримент и от сега си личи, че май повече ще загуби, отколкото ще спечели!

Мария лъсна на старта на предаването в необичайно консервативен за нея тоалет за няколко хиляди. След като прожекторите угаснаха, но камерите продължиха да работят, тя захвърли марковите парцалки и се пусна по домашно облекло. Разбира се, никой не очаква от нея да ходи с бални рокли по цял ден. А и няма как да стане, защото Големия брат я лиши от най-красивите й дрехи!

Но, все пак, изненадата с име „Мария без грим“ се оказа по-неприятна, отколкото повечето зрители очакваха. Певицата винаги се стреми да изглежда перфектно, макар че красотата винаги е била и ще бъде относително понятие. А то някак не се връзва с изпълнителката, когато на лицето й не е са положени тонове грим.

С рошава и вързана на кок коса, недоспала физиономия и подпухнало лице, изпълнителката на „Червеният картон“ лъсна в национален ефир. Мнозина й се чудят а акъла защо се нави да участва във ВИП Брадър, като много добре знае какво я очаква в Къщата, пише blife.bg.

Мария без грим в Къщата

Мария без грим в Къщата

Повечето са убедени, че Мария не е била толкова поблазнена от големия хонорар, защото и без това печели добре. По-скоро й се е понравила идеята да има възможност в национален ефир да вбеси и да унижи бившия си съпруг Християн Гущеров. С тази мисия тя се зае още с видео визитката си. А сега очакваме още много разкрития от певицата без грим и задръжки!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария не прилича на себе си без грим (Вижте я натурална във ВИП Брадър)”

 1. Светлана

  сеп. 13. 2017

  Мария с тоалет за няколко хиляди? Вярно е много тъпа – изглеждаше като лелка по пижама на откриването на брадъра! Но, както казва тя „мимоЛеПни“ случки в живота
  „мимолепни“ – цитат от интервш няколко дена преди влизането ѝ в къщата:-D
  а пък мегЗ каза „знаменитъли“

  Reply to this comment

Добавете коментар