Мария не излиза от кръчмите след ВИП Брадър (Певицата изкарва по 100 бона на месец)

Мария не излиза от кръчмите след ВИП Брадър (Певицата изкарва по 100 бона на месец)
5 (100%) 1 vote

Мария не се спира с участията си след като излезе от ВИП Брадър

Мария е готова на всичко, за да възроди кариерата си

Мария не излиза от кръчмите след ВИП Брадър. Певицата използва по най-добрия начин новата популярност, която й донесе риалити формата. И е на път да възроди кариерата си с пълна сила. Като това се отразява и на финансовото й състояние.

Благодарение на препълнения си график Мария вади космическите 100 000 лева на месец. Докато бе с милионерския наследник Гущеров, певицата рядко излизаше на сцена. Тя не се отзоваваше на поканите и пееше най-много по три пъти в годината, с което, разбира се, кариерата й остана в застой.

МарияСлед като се разделиха, Мария е като фурия. Тя всяка вечер е по дискотеките, а понякога дори има и по две участия. „Именно затова влезе във „ВИП брадър“. Да се сетят коя е Мария и че отново е актуална“, споделят нейни близки.

Участничката от последния брадър знае как да прикове погледите към себе си. Тя често се появява полугола в нощните клубове, с което нажежава обстановката и кара мъжете да фантазират за нея.

Звездата на Пайнер винаги е твърдяла, че иска дъщеря й Марая да е щастлива и да има всичко, от което се нуждае. Именно по тази причина изпълнителката на „Червеят картон“ бачка като луда. Тя гледа да подсигури всяка прищявка на щерката си, както и, разбира се, на самата нея.

Преди време Мария призна, че има нов мъж. „Най-хубавото време от целия ми живот е, откакто срещнах този човек“, довери в брадъра тя, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар