СКАНДАЛ! Ето защо МАРА ОТВАРАЧКАТА отсвири „Горещо”

Мария предварително знаела, че няма да я изберат за най-горещата мадама и обърнала гръб на Венета Райкова

 

Надутото миньонче Мария си вирнала нослето часове преди предаването „Горещо”. В последното си издание тв таблоидът избра най-горещите мъж и жена. Кубрат Пулев и Преслава станаха фаворитите на журито, което мъдро отсяваше десетките кандидати за титлата.

Мара Отварачката откачи, защото не е най-горещата жена?!
Мара Отварачката откачи, защото не е най-горещата жена?!

По традиция Венета Райкова успя да събере на една маса представители на фолк гилдията – Лияна, Емилия, Галена, Тони Стораро, Коцето и Милко Калайджиев. До тях трябваше да застане и Мара Отварачката, но певицата така и не се появи. Водещата реши да се изгаври с нея и на празното място внесе нейн портрет. Венета не пощади Мария и остро изрази негативното си отношение срещу факта, че тя своеволно е преценила да не спаси уговорката им. Константин също се включи в бъзиците и нажежи допълнително обстановката. Всички останаха учудени как така Мария си е позволила да липсва, при това без да предупреди, ако случайно нещо спешно е излязло. Зрителите също умуваха по въпроса, но причините не бяха известни. До сега!

Истината е, че брюнетката силно се надявала тя да бъде избраницата, вместо Преслава, но жалките й опити да уговори нещата, ударили на камък, разказват възмутени колежки. След като разбрала това, тя отсвирила Венета и „Горещо” и си останала в прегръдките на богатия си любовник Христиан Гущеров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.