Мария неузнаваема преди 13 години (Вижте я пухкава и с кофти прическа)

Мария неузнаваема преди 13 години (Вижте я пухкава и с кофти прическа)
5 (100%) 2 votes

Мария преди 13 години е просто неузнаваема

Преди 13 години тя бе просто една от многото, а днес е смятана за звезда. Фолк певицата Мария изглежда просто неузнаваема 13 години след като изгря на музикалната сцена. За това време пухкавото девойче успя да се омъжи два пъти, да се разведе веднъж и да се наложи като една от най-известните певици на „Пайнер“.

В същото време обаче мнозина с усмивка си припомнят колко естествена и мила бе изпълнителката в зората на кариерата си, когато не се обличаше във Версаче и Шанел, не носеше маркови дрехи и бижута и бе пухкава и винаги усмихната.

Съвсем ясно личат трансформациите по лицето на Мария преди и сега. Певицата е с бузи, широк нос, нормални устни и пухкава фигура. Към днешна дата тя е ходеща на естетическата хирургия, с изключение на устните, които се оказаха голямата й грешка.

Мария и Емилия преди 13 години - просто неузнаваеми

Мария и Емилия преди 13 години – просто неузнаваеми

Снимка на фолк певицата преди 13 години, заедно с колежката й Емилия разкрива, колко различни са били двете. Изпълнителката има доста по-различно лице и скули, а русата й колежка е направо неузнаваема в сравнение със сега.maria rr

Двете колежки, които доскоро бяха скарани по неизвестни причини, в миналото са изключително близки. Към днешна дата те отново поддържат учтиви отношения, но съвсем не толкова близки, колкото преди.

Самата Мария скъса връзките с колежките си, малко след като се разделя със съпруга си Димитър Андонов. Тогава тя се откъсна от тях и дълго време избираше да стои далеч от прожекторите, тъй като се опитваше да скъса с имиджа на фолк певица.

Ретро снимка обаче припомня, колко е била близка с колежката си Емилия, въпреки че след сватбата с Димитър Андонов нейни първи дружки бяха Анелия и Цветелина Янева. Към днешна дата певицата поддържа топли отношения с Камелия и Андреа, които дори покани на сватбата си. Както и с Азис, с когото са просто неразделни в последно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар