Мария направи на пух и прах Преслава във ВИП Брадър (Вижте как я подиграва)

Гласувайте за статията

Мария се изгаври с Преслава, подигра я пред бившия й Цуни

Мария след като постави на място Алекс Богданска започна да си разчиства  сметките й с колежката си Преслава. Фолк дивата спретна цял театър пред Цуни. За да се изгаври с бившата му любима.

Миньончето се оказа доста злобно човече. Тя изигра сценка, в която имитира Преси как се усуква около земеделския бизнесмен като се опитва да изкара пари от него за някой нов проект.

Мария пародира произношението на Преслава, използвайки  нейния специфичен дрезгав глас. В никой не остана и капка подозрение че, точно нея има предвид. Даже хитро намекна  за нейната първа песен „Лъжа е”.  С което накара Цуни да се изчерви.

Плейбоят, който се слави с връзките си с много фолк певици не му стана много приятно от ситуацията, в която го постави Мария. Когато се усети, че бившата госпожа Гущерова разиграва театър. Но нямаше как да се отърве от нея и влезе в тона на певицата. Но останалите съквартиранти видяха как усмивката му замръзна за секунда на лицето, но продължи да се прави, че наистина се забавлява. Не му беше приятно някой да го сеща как Преслава го е карала да й спонсорира клиповете.

Мария се показа като актриса макар и много злобна. Май не й се получи много добре да се лигави. Но зрителите усетиха, че няма добро сърце. И си върна на Преслава за това, че е любимка на феновете на фолка и многократно бе певица на годината. До като тя нито веднъж не можа да стане носителка на титлата.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар